Image

Wat is Solas

 

De naam Solas is ontstaan uit een samenstelling van 'sociaal' en 'alleenstaand'.
Ook is het een Spaans woord dat alleenstaand betekent.
 

 

Solas is een gezellige vrienden-/activiteitenclub waar iedereen elkaar kent. Voor een snelle date ben je bij ons aan het verkeerde adres, maar misschien houdt Cupido je toch in de gaten. Je ontmoet verschillende soorten mensen met ieder eigen interesses én dat maakt Solas juist zo leuk.

Solas is een landelijke vrijwilligersorganisatie met regionale afdelingen. Aansluiten doe je bij een afdeling bij jou in de buurt. Zo ben je verzekerd van activiteiten in je eigen omgeving. Al kun je ook aan activiteiten deelnemen bij andere afdelingen.

Wanneer je voor de eerste keer een bijeenkomst of activiteit bezoekt, is er vaak al meteen een klik met anderen, juist omdat iedereen alleengaand is. Je maakt nieuwe vrienden in een ongedwongen sfeer.

 

Wat biedt Solas?

Wekelijks kun je deelnemen aan een activiteit, zoals uit eten gaan, dansen, zeilen, wandelen, fietstochten, theater, bioscoop of musea bezoeken etc. Lees meer op de afdelingspagina's. De activiteiten zijn in principe op vrijdagavond en in het weekeinde. 

 

Voor wie is Solas?

Solas is een gezellige vriendenclub voor actieve alleengaanden. Een aantal afdelingen hanteren leeftijdsgrenzen.  Meer informatie hierover vind je op de pagina afdelingen.

 

Op zoek naar gezelligheid

Leden van Solas hebben vaak een brede interesse, zijn op zoek naar gezelligheid, willen nieuwe vrienden ontmoeten en nemen graag actief deel aan het leven. De activiteiten binnen Solas worden door de leden zelf georganiseerd. Een overzicht hiervan vind je op de pagina Activiteiten.

Als Solas-lid is het niet belangrijk welk werk je doet of welke opleiding je genoten hebt. Voor elkaar open staan, wederzijdse interesse tonen en actief samen gezellige dingen doen is wat Solas-leden met elkaar bindt. Kom je in hoofdzaak om een partner te vinden? Dan zijn er andere clubs die beter bij je wensen passen.

© 2013-2024 SOLAS