Image

Welkom bij SOLAS-Oost

Solas Oost is een gezellige club voor singles uit het oosten van het land. Als lid kun je elk weekend aan een activiteit deelnemen, die voor en door de leden zelf worden georganiseerd. Solas Oost heeft circa 40 leden. Je kunt lid worden van 35 t/m 67 jaar.

Wat zal ik als single in het weekeinde eens gaan doen? En met wie?

Op die vraag hebben wij een antwoord. Ieder weekend organiseren we sportieve-. culturele of culinaire activiteiten. We hebben leden uit het oosten van het land, maar de meeste activiteiten zijn in Salland en Twente. Af en toe zoeken we het verderop: een dagje Amsterdam, een museum in Assen of een dagtocht naar Friesland.

Volop leuke dingen doen, samen meer plezier !
Een paar voorbeelden van onze activiteiten van de afgelopen jaren:
Fietsen, theater, zeilen, stadswandeling, escape room, Sinterklaas, wandelen, bioscoop, kanovaren, uit eten, Oudejaarsavond.
Alle activiteiten worden voor en door de leden georganiseerd. Elke maand ontvang je een nieuwsbrief met de activiteitenkalender voor de komende maand.

Daarnaast is er de Solas spontaan app. Een appgroep waar je lid van kunt worden als je lid van Solas Oost bent. Hierin worden ad hoc extra activiteiten gemeld en gevraagd wie mee wil. Ook kun je daarin zelf vragen of iemand mee wil met iets waar jij naartoe wilt.

Solas is geen datingclub en ook geen commercieel bedrijf. De activiteiten worden door de leden georganiseerd en de activiteiten commissie kan je daarbij helpen.

Deelname aan activiteiten is op eigen risico en eigen kosten.

Welkom nieuwe leden!

We vinden het leuk om nieuwe mensen te verwelkomen en op te nemen in de groep. We gaan gezellig met elkaar om en staan open voor nieuwe leden.  De eerste keer is misschien spannend, maar wat heb je te verliezen?  Er zijn veel leuke dingen om te doen, maar samen doen is toch veel gezelliger!

Belangstelling?
SOLAS-Oost richt zich op actieve singles in de leeftijd 35 t/m 67 jaar. Wil je graag een keertje sfeer proeven? Meld je dan aan voor een kennismaking.  Je wordt dan uitgenodigd voor een SOLAS-middag om kennis te maken. Je kunt dan twee maanden vrijblijvend met alle activiteiten meedoen. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden. Wil je eerst meer weten over SOLAS Oost? Stuur dan een berichtje naar solas.oost.fb@gmail.com

Kijk voor meer informatie ook eens op onze facebook pagina, zoek daarvoor op Solas Oost. Hier vind je veel foto's en verslagen van alles wat we zoal doen.

En wat zeggen de leden van Solas-Oost?
"Ik woon hier al 10 jaar maar pas met Solas heb ik de omgeving leren kennen"
"Wie had nu gedacht dat ik toneel en cabaret leuk zou vinden ? Zonder Solas had ik dat niet ontdekt."
"Single is prima voor mij maar sommige dingen zijn leuker met een groepje"
"Ik werk veel en heb het druk, met Solas heb ik ook regelmatig een uitstapje dat ik niet zelf heb moeten organiseren"
"Solas heeft mijn vriendenkring zeker vergroot"
"Met Solas kom je op lokaties en onderneem je activiteiten, die je anders nooit zelf had gevonden "

Om een indruk te krijgen wat foto's

 

 

 

 .

Kano2020

Een kano tocht op een van de Twentse beken. Ook dit keer weer zonder dat er iemand in het water is gevallen.

 

© 2013-2022 SOLAS