Image

Welkom bij SOLAS Limburg / Oost-Brabant

Solas Limburg/Oost Brabant is er voor alleengaanden in Limburg en het oosten van Noord-Brabant. Wij organiseren allerlei activiteiten voor onze leden waarbij de gezelligheid voorop staat. Veel leden die wel eens iets ‘niet alleen’ willen doen, organiseren ook diverse activiteiten waarbij alle andere leden zeer welkom zijn. Gezamenlijk doe je dan mee aan allerlei activiteiten waar je alleen nooit aan toe zou komen, of zelfs maar aan gedacht zou hebben. Kijk maar eens naar onze activiteitenlijst op deze site.

Het hele jaar door zijn er activiteiten, maar we hebben ook een aantal vaste momenten zoals het Kerst diner, de Kerst brunch op 2e kerstdag, de nieuwjaarsborrel, barbecue avond. Ook kun je deelnemen aan Solasbrede activiteiten zoals het jaarlijkse fiets weekend.

solas website1

Wij organiseren maandelijks een ontmoetingsbijeenkomst waarbij de leden elkaar kunnen ontmoeten. Meestal zal dit op een middag zijn in een openbare gelegenheid, onze zogenaamde inloop-café. Aanmelden hiervoor is niet nodig, maar wel handig voor ons. Een paar keer per jaar houden we een ontmoetingsavond, alleen voor leden en aspirant-leden. Iedereen die komt meldt zich vooraf aan voor deze avond. Heb je je aangemeld dan krijg je vooraf een deelnemerslijst zodat je eventueel kunt afspreken om samen te rijden. Deze avonden zullen meestal op een 2e zaterdag van de maand gehouden worden en we komen dan bij elkaar in Jeugdhuis Maagdenberg aan de Maagdenbergweg te Venlo.
solas website2

De jaarlijkse bijdrage aan Solas bedraagt €42,00. Voor de inloop-café's, ontmoetingsavonden en activiteiten vragen we zelf natuurlijk niets. De gemaakte kosten zijn natuurlijk wel voor eigen rekening.
Nieuwsgierig? Enthousiast? Meld je dan hier aan.
Heb je vragen neem dan contact op met:
Ely Linssen, telefoon: 077-3522822
of stel ze via de vragen-pagina.
Kijk ook eens in onze activiteiten agenda
© 2013-2022 SOLAS