Station Arnhem

Image

Musis Sacrum Arnhem

Image

Welkom bij SOLAS Arnhem - Nijmegen

Solas Arnhem-Nijmegen is een activiteitenclub voor actieve, zelfstandige alleengaanden vanaf 50 jaar in de regio Arnhem en Nijmegen.

De activiteiten worden merendeels door de leden zelf georganiseerd. Het kan gaan om uiteten, een museum- of filmbezoek, een theaterbezoek of wandeling door een stad of natuur, vaak in het weekend. Een enkele keer gaan we doordeweeks op stap.

Er worden speciale activiteiten georganiseerd door het bestuur, zoals een Kerstactiviteit, een Nieuwjaarsborrel en speciale uitjes aan het eind (juli) en start (september) van een nieuw Solas-jaar. Ook kun je deelnemen aan activiteiten van andere regio's of de landelijke uitjes.

Op de derde zondag van de maand is er een koffie-ochtend of namiddag-borrel voor alle leden én nieuwe mensen. Deze bijeenkomst vindt de ene maand in Arnhem plaats, de andere keer in Nijmegen of er tussen in. In een gezellige gelegenheid kun je dan lekker bijpraten, oude bekenden ontmoeten of nieuwe leden leren kennen. 

Heb je zin om leuke dingen te doen, maar niet alleen? Wil je andere actieve alleengaanden ontmoeten en je vriendenkring uitbreiden? Interesse gewekt? Doe vrijblijvend 3 maanden mee en meld je aan voor de derde zondag van de maand. Meld je dan aan voor een kennismakingsbijeenkomst.


Vragen? Mail naar solas9leden@live.nl

    solas nijmegen masker         

 

© 2013-2024 SOLAS