Solas Arnhem-Nijmegen is een activiteitenclub voor actieve, zelfstandige alleengaanden vanaf 50 jaar in de regio Arnhem en Nijmegen

De naam is ontstaan uit een samenstelling van 'sociaal' en  'alleenstaand'. Ook is het een Spaans woord dat alleenstaand betekent. 

De activiteiten worden door de leden zelf georganiseerd. Hierbij kan het gaan om een etentje, een museumbezoek, een wandeling of een fietstocht. Er zijn ook speciale activiteiten, bijvoorbeeld een nieuwjaarsbijeenkomst en traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een speciale activiteit. Verder kun je deelnemen aan activiteiten van andere regio's of aan Solas landelijke activiteiten. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om wandel- of fietsweekenden.

Eén keer per maand is er een ontmoetingsbijeenkomst voor leden en aspirant leden. Deze bijeenkomst vindt plaats op een zondagochtend, de ene maand in Arnhem, de andere maand in Nijmegen. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kun je dan lekker bijpraten, oude bekenden ontmoeten of nieuwe leden leren kennen.

Voor deze ontmoetingsbijeenkomsten wordt geen entree gevraagd. De consumpties zijn voor eigen rekening. Na de bijeenkomst wordt er meestal een activiteit georganiseerd, waar je vrijblijvend aan mee kunt doen.

Heb je zin om leuke dingen te doen, maar niet alleen? Wil je andere actieve alleengaanden ontmoeten en je vriendenkring uitbreiden? Meld je dan aan voor een kennismakingsbijeenkomst. Rechtsboven op deze site kun je je gegevens invullen door op de knop 'Kennismaken?' te klikken.

Richtlijnen die gelden voor het meedoen aan een activiteit:
= Je de afgelopen 24 uur en ook op het moment van deelname geen enkel ziekteverschijnsel hebt,
   zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging. Temperatuur mag 38 graden Celsius maximaal zijn
= Er bij jou thuis niemand is met koorts of benauwdheidsklachten
= Je geen thuisisolatie hebt omdat je bijvoorbeeld direct contact hebt gehad met iemand waarbij het Coronavirus is vastgesteld
=Je het Coronavirus hebt gehad en al minstens 10 dagen volledig bent hersteld

En: HOUD AFSTAND 1,50 M

Ook als je voldoet aan alle richtlijnen is deelname aan een activiteit je eigen verantwoordelijkheid.
De stuurgroep en/of de organisator zijn niet verantwoordelijk.

Vragen? mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.