Activiteiten alle afdelingen

Activiteiten

Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Afdeling:Oost

Wildplukwandeling

 
Zondag 16 Juni 2019, 14:00
 Hits : 170 
kruidentuin.png Zondag 16 juni – Wildplukwandeling in Rijssen .                                                                
Deze zondag gaan we van 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur een wildplukwandeling doen bij Kruidenhuis de Vlo – de moestuin, Drostendijk 2, 7462SG Rijssen onder begeleiding van Francine
We gaan eerst bij aankomst in haar grasdak zitten, en ze vertelt wat over haarzelf, bedrijf en wandeling. Dan gaan we lopen en nemen scharen en bak mee en plukken en knippen onderweg de planten die lekker zijn voor in de thee of soep.
Onderweg legt zij van alles uit over de werking van de planten. Dat doen we ongeveer 1.5 tot 2 uur, afhankelijk van de hoeveelheid vragen. Weer op kantoor zeten we thee van het gevonden groen en drinken daarvan, vaak 1-3 soorten thee met verschillende werking.
Soep is ook mogelijk, afhankelijk van wat we vinden.Ik moet erbij vermelden en dit is op verzoek van Francine dat er maximaal 12 personen meekunnen en de kosten bedragen € 10,00 p.p.De reden hiervan is dat alle mensen die meegaan dan goed kunnen horen wat zij gaat vertellen.Eigenlijk geldt dus:” wie het eerst komt, het eerst maalt”.

De details zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd.

 

Terug