Activiteiten Midden Nederland

Jaarlijkse weergave
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Afdeling:Midden Nederland

Ballet vanuit Bolshoi in Pathe Leidsche Rijn

 
Zondag 07 November 2021, 16:00
  Hits : 28  
Zondag 7 november om 16 uur gaan we in Leidsche Rijn naar Pathe. We gaan kijken naar de balletvoorstelling Spartacus, rechtstreeks vanuit het Bolshoi in Moskou. De kaartjes kosten € 18.50. Laat het horen als je meewil, ik bestel een kaartje en stuur je een betaalverzoek. Wil je zelf een kaartje bestellen, ook prima, wij zitten halverwege rij 6. Laat het even horen als je komt, dan kijken we naar je uit. Wij zijn er om 15 uur en vinden het gezellig om vooraf samen een kopje thee te drinken. Pathe Leidsche Rijn is uitstekend te bereiken met bus en trein.

BALLET: SPARTACUS
Spartacus is een enorme productie in omvang en spectaculair in effect, een echt meesterstuk van een ballet voorstelling, afgestemd op de uitstekende muziek van Aram Khachaturian. Met een ongelooflijke machtsvertoon van de vier leidende dansers tot het hele corps de ballet.


Geniet van de prachtige voorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet uit Moskou.
Het balletgezelschap, dat in 1776 werd opgericht, behoort nog steeds tot de top van de danswereld met sterren als de primaballerina’s Olga Smirnova en Svetlana Zakharova. De bioscoopuitzendingen in HD worden inmiddels in 1.700 bioscopen in meer dan 60 landen wereldwijd vertoond. U heeft nu de gelegenheid hier op het grote witte doek van te genieten; een unieke kans die u niet mag missen! Koop vandaag nog uw tickets online en beleef ballet alsof u er zelf in Moskou bij aanwezig bent.De details zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd.

 

© 2013-2021 SOLAS