Activiteiten Groot Amsterdam

Jaarlijkse weergave
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Afdeling:Groot Amsterdam

Intiem concertje in een kas

 
Zaterdag 11 September 2021, 18:45 - 21:45
  Hits : 94  
lasca.jpeg

Op het menu een (informeel) concertje met veel zuidelijke muziek (Braziliaans, Argentijns, Grieks, Portugees...) afgewisseld met een enkele eigen composities en een Nederlandstalig lied. Thema's: vrouwen, verleiding, vergankelijkheid en vogels...  Voorafgaand aan het concert: een ook al zuidelijk getinte couscous-maaltijd.

Locatie is De Couscous Club; een gezellig restaurantje, min of meer naast Bioscoop Rialto gelegen aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. De erachter gemaakte grote kas blijkt een prachtplek voor kleine concertjes. De kas wordt geventileerd met buitenlucht (open (dak-)ramen).

De vermelde €12 is voor het concertje. De maaltijd kost tussen de €10 en €19,50, afhankelijk van welke versie van de Couscousmaaltijden je kiest. De bijdrage voor de muziek wordt toegevoegd aan de rekening van het restaurant. 

Iedereen is vanaf 18.45u  welkom voor de maaltijd. Het concert begint om 20.30u en duurt tot ongeveer 21.45u.  Daarna is er nog ruim de tijd voor napraten en nader kennismaken bij een drankje... Hopelijk tot ziens in september!De details zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd.

 

© 2013-2021 SOLAS